zobraziť obsah košíka
NÁKUPNÝ KOŠÍK
prázdny
Moje konto
PRIHLÁSENIE
REGISTRÁCIA
 

Ochrana osobných údajov

7. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV 

7.1 Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov sa vzťahuje iba na internetový obchod najlacnejsie-lyze.sk spoločnosti Manizina s.r.o., ktorá je na účely tohto vyhlásenia súčasne správcom osobných údajov (ďalej len "správca") subjektu osobných údajov.

7.2 Subjektom osobných údajov je užívateľ internetového obchodu najlacnejsie-lyze.sk, ktorý vyplnil a odoslal objednávku v tomto internetovom obchode alebo uzavrel kúpnu zmluvu so správcom.

7.3 Pri uchovávaní osobných údajov dodržiava správca Zákon č. 101/2000 Zb. O ochrane osobných údajov a súvisiacich noriem, ktorými sú predovšetkým nariadenie Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov - General Data Protection Regulation - GDPR).

7.4 Správca zhromažďuje niektoré nižšie špecifikované osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné predovšetkým pre realizáciu práv a povinností plynúcich z objednávok a kúpnych zmlúv vzniknutých pri prevádzkovaní internetového obchodu na adrese Levnelyze.cz alebo pre rozvoj ponúkaných služieb a zdokonalenie ovládateľnosti tohto internetového obchodu, zjednodušenie procesu nákupu atď .

7.5 Osobné údaje správca spracováva v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom alebo v tlačenej podobe neautomatizovaným spôsobom.

7.6 Správca nezhromažďuje žiadne citlivé ani zvláštne osobné údaje vypovedajúce o majetku a majetkových pomeroch, národnostnom, rasovom alebo etnickom pôvode, politických postojoch, členstvo v politických stranách, náboženskom vyznaní, zdravotnom stave, sexuálnej orientácii atp.

7.7 Osobné údaje subjektu sú správcom spracovávané ako nevyhnutné na realizáciu práv a povinností plynúcich správcovi z objednávok a kúpnych zmlúv, pričom objednávateľom alebo druhou zmluvnou stranou je subjekt osobných údajov. Toto sa deje na základe čl. 6.1.B) a 6.1.c) nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES (GDPR), ktoré umožňujú plnenie zmluvy zo strany správcu a využitie služieb zo strany subjektu údajov, pričom sa jedná o súhlas typu OPT-OUT, prípadne špeciálne súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely, udelený v objednávkovom formulári internetového obchodu najlacnejsie-lyze.sk.

Subjekt osobných údajov udelením špeciálneho súhlasu so spracovaním osobných údajov na marketingové účely a poučený o zákonnom spracovaní prehlasuje, že si je vedomý svojich oprávnení, a to najmä:

  • Právom požadovať od správcu prístup k svojim osobným údajom,
  • Právom požadovať opravu svojich osobných údajov v prípade ich nepresnosti či nesprávnosti,
  • Právom požadovať vymazanie svojich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovanie,
  • Právom namietať proti spracovaniu svojich osobných údajov,
  • Právom na prenosnosť svojich osobných údajov,
  • Právom udelený súhlas kedykoľvek odvolať, čím však nebude dotknutá zákonnosť spracovania založená na súhlase udelenom pred jeho odvolaním,
  • Právom podať sťažnosť proti procesu spracovania osobných údajov správcom k dozornému úradu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov.

7.8 Správca je oprávnený pozmeniť svoju politiku ochrany osobných údajov tak, aby odrážala jeho aktuálny prístup k ochrane osobných údajov. V prípade takejto zmeny o nej bude subjekt vyrozumený, napr. zverejnením v obchodných podmienkach internetového obchodu najlacnejsie-lyze.sk.

7.9 Všetky osobné údaje získava správca od subjektov osobných údajov na základe dobrovoľnosti, s výnimkou údajov potrebných pre doloženie daňovej a účtovnej evidencie správcom orgánom verejnej moci alebo na plnenie záväzkov.

7.10 O vymazanie, zmenu alebo opravu osobných údajov, alebo odobratia súhlasu so spracovaním osobných údajov na marketingové účely môže subjekt osobných údajov požiadať správcu emailom na adrese info@najlacnejsie-lyze.sk.

7.11 Správca zhromažďuje dáta len na základe zákonného dôvodu, dáta nutná k realizácii práv a povinností plynúcich z objednávok a kúpnych zmlúv uzatvorených so zákazníkom a subjektom osobných údajov v internetovom obchode najlacnejsie-lyze.sk. Ide o nasledujúce údaje, ktoré sú potrebné na uskutočnenie obchodných vzťahov a zákonnej evidencie:

  • Meno a priezvisko (u firmy tiež jej názov, IČO a DIČ),
  • Adresa bydliska / fakturačná adresa,
  • Dodacia adresa,
  • E-mailová adresa,
  • Telefónne číslo.

Iné údaje alebo na iný účel, než je zákonný, správca nezhromažďuje. V prípadoch, keď by takéto údaje správcu zhromažďoval, sa tak deje na základe udeleného súhlasu zo strany subjektu osobných údajov (napr. špeciálny súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely, udelený v objednávkovom formulári internetového obchodu najlacnejsie-lyze.sk ).

7.12 Správca sa zaväzuje, že nebude zverené osobné údaje opísané v predchádzajúcom odseku poskytovať tretej osobe (s výnimkou zmluvných spracovateľov správcu) ani pre komerčnú ponuku nesúvisiacu s internetovým obchodom najlacnejsie-lyze.sk bez súhlasu dotknutej osobných údajov. Správca sa ďalej zaväzuje k tomu, že na prianie subjektu osobných údajov a bez udania dôvodu jeho osobné dáta vymaže z databázy, ale s výnimkou tých, ktoré súvisia s povinnosťou identifikácie zákazníka s ohľadom na daňovú legislatívu a tých, ktoré sa nachádzajú v čase výmazu v zaistených zálohových databázach správcu.

 

Mena

Novinky

Zatvorené len 24,25,26 a 1.1.2019 ( Prípadne je možné prísť po tel. dohode )
OTVORENÉ 7 dni v týždni 8:00 - 19:00 hod Aj víkendy a sviatky

Odporúčame

S
P
lyze HEAD SUPERSHAPE i.MAGNUM SW, GRAPHENE, 2018, KERS, WC sandwich tech, ERA 3.0s + Head PRD 12 ( TOP stav )
739.00 €
- 51 %
360.00 €
zobraziť viac informácii o produkte lyze HEAD SUPERSHAPE i.MAGNUM SW, GRAPHENE, 2018, KERS, WC sandwich tech, ERA 3.0s + Head PRD 12 ( TOP stav )
S
P
damske lyze ATOMIC CLOUD nine 9 2017, titanium, woodcore, BLACK, piste rocker, handmade + Atomic Lithium 10 ( TOP stav )
449.00 €
- 55 %
200.00 €
zobraziť viac informácii o produkte damske lyze ATOMIC CLOUD nine 9 2017, titanium, woodcore, BLACK, piste rocker, handmade + Atomic Lithium 10 ( TOP stav )
S
P
lyze ROSSIGNOL HERO ELITE ST TITANAL 2018, KONECT E-ST, PROPtech + LOOK SPX 12
899.00 €
- 60 %
360.00 €
zobraziť viac informácii o produkte lyze ROSSIGNOL HERO ELITE ST TITANAL 2018, KONECT E-ST, PROPtech + LOOK SPX 12
S
P
damske lyze ATOMIC VANTAGE X 74 W 2017, AM rocker, AVX 74 light woodcore + Atomic lithium 10 ( ako NOVE )
399.00 €
- 54 %
185.00 €
zobraziť viac informácii o produkte damske lyze ATOMIC VANTAGE X 74 W 2017, AM rocker, AVX 74 light woodcore + Atomic lithium 10 ( ako NOVE )
S
P
snowboard BURTON PROCESS FLYING V 2017 BLACK/sestr, WOODCORE, sidewall, ROCKER-hybrid  ( TOP STAV )
449.00 €
- 51 %
220.00 €
zobraziť viac informácii o produkte snowboard BURTON PROCESS FLYING V 2017 BLACK/sestr, WOODCORE, sidewall, ROCKER-hybrid  ( TOP STAV )
S
P
damske lyze ATOMIC CLOUD 9 woodcore, titanium 2018 + Atomic Lithium 10 black
449.00 €
- 58 %
190.00 €
zobraziť viac informácii o produkte damske lyze ATOMIC CLOUD 9 woodcore, titanium 2018 + Atomic Lithium 10 black
S
zjazdove palice ITALBASTONI alpin GREEN 2018 - úplne NOVÉ
36.90 €
- 46 %
20.00 €
zobraziť viac informácii o produkte zjazdove palice ITALBASTONI alpin GREEN 2018 - úplne NOVÉ
S
P
snowboard BURTON PROCESS FLYING V 2017, BLACK/navy, WOODCORE, sidewall, ROCKER-hybrid ( TOP STAV )
449.00 €
- 51 %
220.00 €
zobraziť viac informácii o produkte snowboard BURTON PROCESS FLYING V 2017, BLACK/navy, WOODCORE, sidewall, ROCKER-hybrid ( TOP STAV )

Newsletter

Mám záujem o newsletter s aktuálnymi novinkami