zobraziť obsah košíka
NÁKUPNÝ KOŠÍK
prázdny
Moje konto
PRIHLÁSENIE
REGISTRÁCIA
 

Ochrana osobných údajov

Zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

  • Ochrana osobných údajov: Odoslaním objednávky kupujúci udeľuje predávajúcemu v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania služieb, a to na dobu nevyhnutú na plnenie zmluvy predávajúcim. Poskytnutie osobných údajov kupujúcim je dobrovoľné. 
  • Kupujúci má právo svoj súhlas odvolať, a to písomnou formou na adresu sídla predávajúceho a ďalej práva podľa zákona č. 122/2013 Z.z., t.j. predovšetkým právo na informácie o stave spracúvania svojich osobných údajov, právo na odpis osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, právo na opravu nesprávnych alebo neaktuálnych osobných údajov v priebehu spracúvania, právo na likvidáciu osobných údajov, ak bol splnený účel ich spracúvania, právo na základe bezplatnej písomnej žiadosti namietať voči využívaniu svojich osobných údajov na marketingové účely.
  • Údaje obsiahnuté v objednávke budú použité na kontaktovanie zákazníkov a marketingové účely.
  • Pri registrácii sa môže zákazník rozhodnúť, či súhlasí s prijímaním informácií mailom alebo formou SMS od dodávateľa
  • Ak si zákazník rozmyslí, že nechce dostávať mailové správy stačí ak sa mailovou správou odhlási z databáze a ďalšie správy už neobdrží.
 

Mena

Novinky

NAJVÄČŠÍ výber použitých lyží, lyžiarok na SR pre sezónu 2017/2018
Tešíme sa na vás v novom priestore na ALVINCZYHO 12, KOŠICE, kde si budete môcť obzrieť tovar a prevziať pri objednávke cez E-shop.
Okrem sklzníc, ktoré sú v 100% stave, ( nabrúsené hrany, navoskovaná a zaliatá sklznica ), ponúkame 1 rok záruku na použité lyže
U nás nájdete bezkonkurenčnú cenu NOVÝCH LYŽÍ s viazaním. Už od 89€ s 2-ročnou zárukou !!! kliknite pre viac INFO

Odporúčame

V
P
lyze VOLANT GOLD, diamond finished, Handmade + Volant 10 black/silver ( ako NOVE )
1200.00 €
- 91 %
109.00 €
zobraziť viac informácii o produkte lyze VOLANT GOLD, diamond finished, Handmade + Volant 10 black/silver ( ako NOVE )

Newsletter

Mám záujem o newsletter s aktuálnymi novinkami